ČESTITKE eTwinnerjem!

Čestitke vsem prejemnikom znaka »Šola/vrtec eTwinning«!

Centralna svetovalna služba eTwinning iz Bruslja je 12. aprila 2018 razglasila 1.211 šol in vrtcev iz celotne Evrope, ki so prejeli znak ‘šola eTwinning’ za šolsko leto 2018-2019. Med njimi je tudi 12 slovenskih osnovnih in srednjih šol. Ena izmed dvanajstih šol je tudi naša šola.

OŠ Solkan se lahko prešerno pohvali, da je spet dobila častitljivi naslov in prepoznavnost na evropski ravni. Največje zasluge za zahtevno pridobitev znaka »šola eTwinning« ali »eTwinning school« gre učiteljicam razrednega pouka, predvsem pa Eriki Grosar.

Letos je naša šola že prejela nagradi za znak kakovosti za lanski projekt Srečujmo se preko IKT (Meet through ICT) in projekt v šolskem letu 2015/16 Povleci in deli z drugimi (Sliding to share), ki pa je bil še dodatno nagrajen. Dodeljen mu je bil Evropski znak kakovosti za izjemno delo, kar pomeni, da je bilo projektno delo sodelujočih učencev in učiteljev priznano na najvišji evropski ravni. Pri projektu so sodelovali takratni učenci 3. razredov pod mentorstvom učiteljic Barbare Gabrijelčič in Erike Grosar, ki projekte tudi koordinira.

Pridobljeni znak pomeni nagrado šolskemu timu in dokazuje, da je projektno delo na razredni stopnji način dela celotnega kolektiva.
Seznam dobitnikov in več informacij najdete na: https://www.etwinning.net/…/2018–2019-etwinning-school-l.h…

Čestitke vsem našim sodelujočim učencem in učiteljicam za izjemen dosežek!

Related Images:

(Skupno 346 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost